Nyårsmeny
Nyårsfirande med supé på Gustaf Bratt 2019!
I goda vänners lag avnjuter ni en 6-rätters middag i Gustaf Bratts anrika lokaler. Ankomst sker mellan 18.30-20.00 och efter middagen flyttar vi ner på Bratts innergård för att skåla in det nya året samt se på ett sprakande fyrverkeri över tullbron. Efter tolvslaget fortsätter kvällen långt in på småtimmarna om man så önskar.
Meny:
Halstrad pilgrimsmussla med rökt forellrom, äppelcider och Beurre blanc
Jean-Marc Brocard Bourgogne Blanc Kimmeridgien 2017, Chablis, Frankrike
Bifftartar med krämig äggula, friterad kapris, fänkål lökkräm och kronärtskocksmajonnäs
Tim Adams Shiraz 2014, Clare Valley, Australien
Rökt torskrygg med spenatveloute, polkabeta och bacon
Weingut Leitz Magic Mountain Riesling 2018, Rheingau, Tyskland
Kalventrecôte med rotselleripuré, sotad morot, bakad purjolök, ostronskivling och rödvinssås
Alfiero Boffa Barbera d’Asti Storica 2017, Piemonte, Italien
Variation på ostar med tillbehör
Fonseca 10 Year Old Tawny, Douro, Portugal
Chokladterrine med picklat granatäpple, limesås och pistage
Château Tirecul Les Pins 2017, Sudouest, Frankrike
Meny 690:-
Vinpaket 590:-
I menyn ingår en ”bubblande” skål vid tolvslaget.