Aktuellt

Nyårsmeny

Nyårsfirande med supé på Gustaf Bratt 2019!

I goda vänners lag avnjuter ni en 6-rätters middag i Gustaf Bratts anrika lokaler. Ankomst sker mellan 18.30-20.00 och efter middagen flyttar vi ner på Bratts innergård för att skåla in det nya året samt se på ett sprakande fyrverkeri över tullbron. Efter tolvslaget fortsätter kvällen långt in på småtimmarna om man så önskar.

Meny:

Halstrad pilgrimsmussla med rökt forellrom, äppelcider och Beurre blanc

Jean-Marc Brocard Bourgogne Blanc Kimmeridgien 2017, Chablis, Frankrike

Bifftartar med krämig äggula, friterad kapris, fänkål lökkräm och kronärtskocksmajonnäs 

Tim Adams Shiraz 2014, Clare Valley, Australien

Rökt torskrygg med spenatveloute, polkabeta och bacon

Weingut Leitz Magic Mountain Riesling 2018, Rheingau, Tyskland

Kalventrecôte med rotselleripuré, sotad morot, bakad purjolök, ostronskivling och rödvinssås 

Alfiero Boffa Barbera d’Asti Storica 2017, Piemonte, Italien

Variation på ostar med tillbehör

Fonseca 10 Year Old Tawny, Douro, Portugal

Chokladterrine med picklat granatäpple, limesås och pistage

Château Tirecul Les Pins 2017, Sudouest, Frankrike

Meny 690:-

Vinpaket 590:-

I menyn ingår en ”bubblande” skål vid tolvslaget.

Error: No template found at index: 0 for banner Error: No template found at index: 1 for banner